2013-06-30 16:35:42• hírek • Kocsis Zoltán

Három közlekedési baleset Szatmár megyében pénteken

Három közlekedési baleset történt Szatmár megyében a pénteki nap folyamán, melynek során egy kerékpáros súlyosan megsérült, ketten pedig kisebb sérülésekkel megúszták.

Kronológiailag az első és egyben a legsúlyosabb baleset péntek délben, 11.30 körül történt Szatmárnémetiben, az Aderco és a Cerbului utcák kereszteződésében. A vetési illetőségű 29 éves Florin S. személygépkocsijával nem adott elsőbbséget a kerékpárjával szabályosan közlekedő Gheorghe M.-nek. A balesetben a 69 éves kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett.

A második baleset néhány órával később Barlafaluban történt. A Szilágy megyei, 49 éves Vlad M. pótkocsit vontató traktorjával kisebb sérüléseket okozott egy, az úttesten szabálytalanul közlekedő 17 éves fiatal fiúnak.

Az utolsó baleset Nagykárolyban, a Calea Armatei utcán történt. A 41 éves Sorin P. személygépkocsijával balra fordult, hogy behajtson egy udvarra. Nem adott viszont elsőbbséget a bihari Lucian D. vezette személygépkocsinak, melynek 25 éves utasa kisebb zúzódásokat szenvedett.

A balesetek valamennyi résztvevőjét alkoholtesztnek vetették alá a helyszínelő rendőrök, ám valamennyi negatívnak bizonyult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: